top of page

Contract de Coaching

1. Acești Termeni
 

1.1. Înțelesul acestor termeni. Acești termeni și condițiile (denumite în continuare „Acordul de coaching”) reprezintă acordul prin care vă oferim serviciile noastre.

1.2. Importanța citirii acestor termeni. Vă rugăm să citiți cu atenție Acordul de coaching înainte de a plasa comanda. Acesta vă informează despre identitatea noastră, modalitatea în care furnizăm serviciile noastre, posibilitatea de a modifica sau încheia Acordul de coaching, precum și despre alte informații relevante.

Dacă considerați că există erori sau aveți nevoie de modificări, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta.

1.3. Modificarea termenilor. În mod periodic, putem revizui, modifica și actualiza Acordul de coaching. Este recomandat să revizuiți acești termeni înainte de a plasa o nouă comandă. Data ultimei actualizări a acestor termeni este 01 februarie 2023.

2. Informații despre noi și modalități de contact

2.1. Identitatea noastră: Compania noastră, Academia Mindseter, este înregistrată în București, România, având sediul social la adresa: Bucureşti Sectorul 1, Bulevardul BUCUREŞTII NOI, Nr. 136.

2.2. Modalități de contact: Puteți lua legătura cu noi prin telefon la numărul (+40) 735 624 621 sau prin e-mail la adresa ioanabecheru@academiamindseter.com. De asemenea, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru web la adresa www.academiamindseter.com.

2.3. Modalități de contactare a dumneavoastră: În cazul în care este necesar să vă contactăm, vom utiliza numărul dumneavoastră de telefon sau adresa de e-mail pe care le-ați furnizat la plasarea comenzii.

2.4. Definiția termenului „scris”: Atunci când utilizăm termenii „scris” sau „scrisoare” în cadrul Acordului de coaching, aceștia includ și comunicările efectuate prin e-mail.

3. Definiții si interpretare

3.1. „Sesiune de coaching” înseamnă o conversație care are loc între client și antrenor în persoană și/sau prin telefon, conferințe video și/sau mesagerie vocala și va dura cel puțin 50 de minute (dacă nu este altfel). convenit de Părți), cu până la 10 minute pentru a încheia conversația și a conveni următoarele acțiuni până la următoarea Sesiune de Coaching (unde este cazul).

3.2. „Servicii” înseamnă Sesiunile de coaching pe care Antrenorul le va oferi Clientului în principal prin întâlniri față în față în persoană, apeluri telefonice, servicii de voce prin IP (cum ar fi Skype sau WhatsApp) sau mesagerie vocala.

3.3. „Termen” înseamnă perioada de timp în care se va desfăsura acest Acord de coaching și va începe la data stabilită la începutul Acordului de coaching și va continua pe o perioadă nedeterminată până la reziliere.

3.4. „Taxă” și „Taxă convenită” înseamnă contravaloarea pe care ne-o oferiți în schimbul Serviciilor pe care, cu excepția cazului în care sa convenit altfel, Clientul le va plăti Antrenorului integral. O taxă convenită per sesiune de coaching în condițiile prevăzute în clauza 12 din Acord. Având în vedere Serviciile, o taxă convenită între părți este o taxă scrisă în care ambele părți convin că este un preț corect pentru prestarea serviciilor. Acest lucru va fi furnizat de către Antrenor în scris înainte ca Clientul să primească Serviciile.

3.5. „Sesiune de coaching rezervată” înseamnă că o Sesiune de coaching este programată în calendarul Antrenorului, așa cum sa convenit cu Clientul (verbal sau scris) prin intermediul sistemului de rezervare Calendly, a invitației Google Calendar sau în scris.

3.6. „Părți” înseamnă atât Antrenorul, cât și Clientul în mod colectiv.

3.7. „Client” și „dvs.” înseamnă persoana care primește Serviciile. 

3.8. „Perioada de timp convenită” înseamnă o perioadă de timp convenită în scris, în care Serviciile vor fi livrate de către Antrenor, Clientului. Ulterior, Serviciile vor fi considerate livrate și finalizate, indiferent dacă toate sesiunile au fost sau nu utilizate.

3.9. „Pachet de coaching accelerat” înseamnă Sesiuni de coaching care au loc mai mult de o dată pe săptămână și, datorită intensității sale, vor atrage o taxă mai mare.

3.10. „Perioada de răcire” înseamnă dreptul legal conform legislației și reglementărilor privind protecția consumatorilor pe care îl aveți pentru majoritatea serviciilor cumpărate online de a vă răzgândi în termen de 14 zile și de a primi o rambursare completă pentru serviciile plătite, dar neutilizate.

3.11. „Formular de comandă” înseamnă un e-mail trimis de la noi cu privire la plata Serviciilor sau un formular electronic care facilitează plata Serviciilor.

3.12. „Indemnizație de sesiune” înseamnă câte sesiuni de coaching aveți dreptul să primiți cu privire la Serviciile plătite.

4. Acordul nostru de coaching cu dvs.


4.1. Cum vă vom accepta comanda.

Acceptarea noastră a comenzii dvs. va avea loc atunci când vă vom trimite un e-mail pentru a o accepta, moment în care un contract (adică Acordul de coaching) va intra în vigoare între dvs. și noi.

4.2. Dacă nu putem accepta comanda dumneavoastră.

Dacă nu putem accepta comanda dumneavoastră, vă vom informa în scris acest lucru și nu vă vom taxa pentru comandă. Acest lucru se poate datora unor limite neașteptate ale resurselor noastre pe care nu le-am putea planifica în mod rezonabil, deoarece am identificat o eroare în prețul sau descrierea serviciului sau pentru că nu putem respecta un termen limită pe care l-ați specificat.

4.3. Numărul dvs. de comandă.

Vom atribui un număr de comandă comenzii dvs. și vă vom spune despre ce este acesta atunci când vă acceptăm comanda. Ne va ajuta dacă ne puteți spune numărul comenzii ori de câte ori ne contactați în legătură cu comanda dumneavoastră.

5. Dreptul dvs. de a face modificări.


Dacă doriți să faceți o modificare a Serviciilor pe care le-ați comandat, ar trebui să ne contactați și vă vom anunța dacă modificarea este posibilă. Dacă este posibil, vă vom anunța despre orice modificare a prețului serviciilor, a termenului de livrare sau orice altceva care ar fi necesar ca urmare a modificării solicitate și vă vom cere să confirmați dacă doriți să continuați cu schimbarea. Dacă nu putem face schimbarea sau consecințele modificării sunt inacceptabile pentru dvs., vă recomandăm să renunțați la Acordul de coaching (vezi Clauza 8).

6. Drepturile noastre de a face modificări


6.1. Modificări minore ale Serviciilor. Putem schimba Serviciile:

Pentru a pune în aplicare ajustări și îmbunătățiri tehnice minore, de exemplu pentru a exclude o amenințare de securitate.

6.2. Modificări mai semnificative ale serviciilor și ale acestui Acord de coaching. În plus, așa cum v-am informat în descrierea Serviciilor de pe site-ul nostru web, este posibil să facem modificări mai semnificative la acest Acord de coaching sau la Servicii, dar dacă facem acest lucru vă vom anunța și ne puteți contacta apoi pentru a încheia Acord de coaching înainte ca modificările să intre în vigoare.

7. Termeni cheie ai contractului de Coaching


7.1. Plata se face integral înainte de sesiunile de coaching, dacă nu se convine altfel.

7.2. Platile nu sunt rambursabile odată ce perioada de abrobare a expirat.

7.3. Ne veți furniza un preaviz cu 48 de ore pentru a reprograma sau anula o Sesiune de Coaching rezervată sau veți fi taxat pentru Sesiunea de Coaching, iar Sesiunea de Coaching va fi în continuare scoasă din calendarul pentru Sesiuni.

7.4. Înțelegeți că Serviciile nu înlocuiesc consilierea emoțională, psihoterapie, tratament medical sau psihiatric.

7.5. Puteți opri Serviciile în orice moment (caz în care nu va fi oferită nicio rambursare decât în perioada de aprobare).

7.6. Rezultatele Serviciului variază între clienți și nu garantăm că Serviciile vor obține vreun rezultat specific pentru dvs.

7.7. Declarați și garantați că dumneavoastră cel care primește Serviciile, sunteți suficient de bine din punct de vedere psihologic, mental și fizic pentru a primi Serviciile și că veți avea un comportament respectuos cu Antrenorul, directorii, agenții, partenerii, secretarii, contabilii și asociații acestuia. 

7.8. Când efectuați sau plătiți pentru un Pachet de coaching accelerat, sunteți de acord să finalizați programul de coaching în intervalul de timp convenit cu antrenorul. După Termenul Acordat, Serviciile vor fi considerate livrate de către Antrenor Clientului și astfel încheiate.

7.9. Atunci când efectuează sau plătește pentru un Pachet de coaching accelerat, Clientul este de acord că este singurul responsabil pentru găsirea unui moment convenabil pentru a programa Sesiunile de coaching în intervalul de timp convenit al Serviciilor.

7.10. Fiind de acord cu acești termeni în scris, cum ar fi prin e-mail sau bifând caseta marcată „Am citit Acordul de coaching și sunt de acord cu termenii și condițiile” și făcând clic pe butonul „Programați evenimentul” sau „Trimiteți”, sunteți de acord să fiți obligat prin termenii acestui Contract de coaching. Acceptând o sesiune de coaching cu Antrenorul, sunteți de asemenea de acord să respectați termenii acestui Acord de coaching. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui Acord de coaching, veți înceta imediat utilizarea Serviciilor și a acestui site web.

7.11. Declarați și garantați că aveți cel puțin 18 ani și că aveți autoritatea legală de a fi de acord cu acest Acord de coaching.

7.12. Dumneavoastră declarați și garantați că sunteți suficient de bine din punct de vedere psihologic pentru a face acest lucru și nu îl veți trage la răspundere pe Antrenor pentru orice probleme medicale sau psihologice preexistente și prin prezenta primiți Serviciile exclusiv pe propriul risc.

7.13. Orice alocație pentru sesiune trebuie utilizată în termen de 180 de zile (6 luni) de la data la care au fost comandate Serviciile (cu excepția cazului în care este specificat în scris), în caz contrar, sunteți de acord să vă pierdeți dreptul la aceste sesiuni rămase.

8. Termenul


8.1. Clientul angajează Coach-ul să furnizeze Serviciile în conformitate cu prezentul Acord de Coaching.

8.2. Acest Acord de Coaching va începe la data primului Formular de Comandă și va continua până la rezilierea de către părți sau în conformitate cu o altă prevedere a prezentului Acord.

9. Responsabilitățile coach-ului


9.1. Pe durata prezentului Acord de antrenor, Antrenorul va:

(a) să furnizeze Serviciile cu atenție și pricepere cât mai bine poate și face tot posibilul pentru a promova interesele Clientului;

(b) să furnizeze Serviciile, cu excepția cazului în care sunt prevenite de boală sau vătămare;

(c) să informeze Clientul cât mai curând posibil dacă acesta nu poate furniza Serviciile din cauza unei boli sau răniri și în orice caz.

10. Taxe


10.1. Clientul va plăti Coachului plata împreună cu orice taxă pe valoarea adăugată („TVA”) aplicabilă și orice taxe aplicabile, taxe, taxe de conversie valutară sau de transfer care se aplică, înaintea unei Sesiuni de Coaching.

10.2. Plata taxelor de către Client nu va afecta niciuna dintre revendicările sau drepturile Clientului împotriva Antrenorului dacă acesta nu furnizează Serviciile în conformitate cu prezentul Acord de Coaching.

10.3. Orice taxe plătite de Client Antrenorului sunt strict nerambursabile (cu excepția drepturilor și legilor statutare ale consumatorilor).

11. Informații Confidențiale


11.1. Antrenorul va păstra orice informație furnizată de Client confidențială, cu excepția cazului în care:

(a) furnizarea Serviciilor face necesar ca Antrenorul să dezvăluie informațiile confidențiale cuiva pentru ca acesta să-l poată ajuta pe Antrenor să îndeplinească Serviciile (cum ar fi serviciile de la terți, inclusiv, dar fără a se limita la, serviciile de programare Calendly);

11.2. Clientul este de acord că Antrenorul poate folosi și partaja o versiune anonimă a Informațiilor Confidențiale furnizate de Client pe parcursul derulării Serviciilor în scopul studiilor de caz, poveștilor de succes, marketingului, achiziționării de clienți și vânzărilor, atâta timp cât numele Clientului și identitatea nu este dezvăluită.

11.3. Antrenorul nu poate dezvălui numele complet al Clientului decât dacă Clientul îl autorizează pe acesta să facă acest lucru în scris sau lasă o recenzie publică pe site-ul web al Antrenorului sau pe site-urile de social media conexe.

12. Proprietate Intelectuală


Părțile vor păstra orice proprietate intelectuală creată de ele, cu excepția cazului în care se convine altfel în scris. Nimic din prezentul Acord de coaching nu va acorda dreptul de proprietate asupra proprietății intelectuale a oricărei părți.

13. Închiderea acestui Contract de Coaching


13.1. Părțile pot înceta prezentul acord prin trimiterea unei notificări în scris celeilalte părți.

13.2. Antrenorul își rezervă dreptul de a înceta imediat relația, fără nicio obligație suplimentară de a furniza Serviciile, dacă este victima oricărei agresiuni fizice, abuz verbal, comise de Client.

16.3. Antrenorul își rezervă dreptul de a înceta relația în cazul în care Clientul rezervă în mod repetat sesiuni cu Antrenorul și nu participă la acestea sau anulează în mod repetat cu mai puțin de 48 de ore înainte de Sesiunile de Coaching rezervate.

14. Responsabilitățile Clientului


14.1. Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru acțiunile, deciziile și alegerile sale la care a ajuns în timpul și după Sesiunile de coaching cu antrenorul.

14.2. Clientul este de acord și înțelege că coaching-ul este o relație pe care o are cu antrenorul și este conceput pentru a facilita dezvoltarea obiectivelor personale și profesionale și a dezvolta un plan/strategie pentru atingerea acestor obiective.

14.3. Clientul este de acord și înțelege că „coaching-ul” este un proces cuprinzător, care poate implica toate domeniile vieții sale, inclusiv munca, familia, sănătatea, relațiile, educația, recreerea și spiritualitatea, iar Clientul recunoaște că decizia modului în care gestionează aceste domenii ale sale este singura lui responsabilitate.

14.4. Clientul este de acord și înțelege că coaching-ul și Serviciile furnizate de Coach nu înlocuiesc terapia profesională sau psihologică, îngrijirea sănătății mintale, sfatul sau atenția medicală, sfatul juridic și/sau sfatul financiar, iar Clientul va solicita sfaturi sau ajutor profesional. daca este necesar.

14.5. Clientul este de acord și înțelege că orice spune Antrenorul (scris sau în alt mod) nu va fi interpretat de către Client ca un sfat medical, juridic sau financiar.

14.6. Clientul va depune eforturi rezonabile pentru a se prezenta prompt la Sesiunile de coaching rezervate, iar Clientul este de acord că nu va avea dreptul la timp suplimentar de coaching dincolo de Sesiunea de coaching rezervată dacă întârzie.

14.7. Clientul înțelege și este de acord că rezultatele serviciilor pot varia și sunt, de asemenea, condiționate de prezentarea Clientului la Sesiunile de Coaching cu o atitudine sinceră, deschisă și dispusă și, de asemenea, depinde de finalizarea oricăror acțiuni de creștere stabilite după Sesiunile de Coaching.

15. Notări


Orice notificare trimisă în temeiul acestui Acord de coaching va fi transmisă în scris, care va include e-mail.

16. Întregul Acord


Acesta este întregul acord dintre Client și Antrenor cu privire la subiectul său și înlocuiește toate propunerile, reprezentările, declarațiile și acordurile anterioare și contemporane.

17. Variație anti-orală


Dacă Clientul sau Antrenorul dorește să modifice acest Acord de Coaching, modificarea va fi convenită în scris între Părți, adica prin e-mail.

bottom of page