top of page

Sunt Ioana Becheru, Life & Business Coach, Trainer și absolventă a școlii de televiziune, secțiunea Prezentator TV, Jurnalist și sunt aici să te ghidez către o viață plină de încredere.

DESPRE MINE

Cine sunt eu?

Cu 7 ani în urmă, am început această călătorie, datorită unui sentiment copleșitor că în această viață există spațiu pentru mai mult și mai bine.
M-am gândit că în acest vast Univers, plin de posibilități, trebuie să existe o modalitate prin care să pot ajunge la viața pe care mi-o doream, simțind cu o profunzime absolută că merit să o trăiesc.


Îmi amintesc prima mea experiență personală de transformare, trecând de la a nu ști la a ști că POT. În mod instinctiv, am realizat că am deschis ușa către o lume care părea să mă aștepte cu nerăbdare. O lume nouă se deschidea în fața mea. Deși călătoria abia începuse, mă simțeam mai liberă, mai vie și mai încrezătoare ca niciodată.

În prezent, asistăm la o perioadă de schimbare și expansiune rapidă, iar pentru a naviga cu succes prin aceste transformări, este crucial să lucrăm asupra încrederii în sine. După atâția ani de muncă zilnică cu atâția oameni, sunt conștientă cât de mare este nevoia în lume de ghidare, sprijin și învățare a unor noi abilități și strategii de viață.


Misiunea mea este să ajut oamenii să-și construiască încredere în sine și să-și atingă potențialul maxim în toate domeniile vieții: iubire, încredere, sănătate, energie, prosperitate, bucurie, armonie și împlinire sufletească. Prin ghidarea lor în descoperirea propriei lor misiuni, respectarea legilor Universului și dezvoltarea unei încrederi solide în propriile capacități, aceștia pot să se bucure pe deplin de tot ce viața are mai bun și mai frumos de oferit.

Sunt Ioana Becheru, Life & Business Coach, Trainer și absolventă a școlii de televiziune, secțiunea Prezentator TV, Jurnalist și sunt aici să te ghidez către o viață plină de încredere.

Simți că este momentul să renunți la vechile obiceiuri și să începi o nouă etapă? Ești gata să-ți trăiești viața la potențialul ei maxim, având încredere deplină în tine?

La doar 20 de ani, am realizat că am aspirații mai mari și că merit mai mult. Am decis să-mi încep cariera în Marea Britanie, astfel că am plecat în Londra. Acolo, am avut oportunitatea de a lucra în diferite companii multinaționale și de a participa la numeroase traininguri concentrate pe dezvoltarea încrederii în sine în diverse domenii. Această experiență m-a adus în fața multor provocări și m-a expus la interacțiuni cu oameni din culturi și naționalități diferite, cerându-mi să înțeleg și să studiez variatele tipare de gândire.

Am continuat să evoluez, am început să susțin traininguri în diferite domenii de business și am ajutat oamenii să-și dezvolte încrederea în sine. Am trecut prin întregul spectru al emoțiilor, de la momente de extaz la clipe de descurajare, de la eșecuri la succes. Însă, în fiecare situație, am rămas încrezătoare în propriile mele abilități și am reușit să mă ridic.

Cu o vastă experiență în dezvoltarea încrederii în sine în diverse aspecte ale vieții personale și profesionale, după mulți ani, m-am întors în România pentru a vă ajuta pe fiecare dintre voi să treceți de la incertitudine la convingerea că puteți realiza cu încredere ceea ce vă propuneți.

 

Așadar, iată-ne la sfârșitul acestui parcurs, la răscrucea drumurilor noastre. Îmi doresc cu sinceritate să ai curajul și încrederea să-ți urmezi propriul drum, să crezi în tine și în puterea ta de a realiza ceea ce îți propui. Nu uita că fiecare zi este o șansă de a evolua și de a-ți dezvolta încrederea în sine.

Așa că te invit alături de mine să parcurgem acest drum, drumul spre succes, spre o viată împlinită și plină de încredere!

AD3687DF-8431-488F-B251-D837FAA45AC3.JPEG
White Gold Simple Linktree background.png

Apariții Media

bottom of page