top of page

O parte din povestea mea

"Poți să începi din nimic și acolo unde pare că nu e nimic și nicio soluție, se va făuri o cale. "


Obișnuiam să cred că astfel de citate sunt niște aiureli.

Le citeam superficial si nu imi ofeream niciodata timp sa ma gandesc profund la semnificatia lor si sa fac o legatura cu viata mea.

La o adică, nici nu-mi păsa, mă credeam prea grozavă.

Aveam o viata calduta si toate imi mergeau cat de cat bine comparativ

cu majoritatea oamenilor de pe planetă, practic trăiam în puf.

Însă, comparativ cu lucrurile de care știam că sunt capabilă, hai să zicem că eram neimpresionată.


Puținele lucruri pe care le știam despre lumea spiritualității/dezvoltării personale mi se păreau superficiale, aveau un iz de disperare, de osanale bisericești și de îmbrățișări nedorite din partea unor străini.

În același timp, erau multe lucruri din viața mea pe care doream să le schimb și, dacă aș fi putut să îmi demolez atitudinea superioară, chiar mi-ar fi prins bine să mă ajute cineva în acest sens.


Am intrat in lumea business-urilor inca de la varsta frageda si mereu imi umpleam mintea doar cu probleme si solutii care nu aveau legatura cu relatia mea cu mine insumi si aceste lucruri m-au afectat in timp.


Am inceput sa citesc mult, sa ma documentez, sa iau cursuri de la cei mai buni, sa particip la conferinte internationale, la evenimente si sa inteleg in profunzime care este importanta dezvoltarii personale.


Presupun că, dacă citești asta, și în viața ta sunt câteva domenii în care rezultatele nu arată chiar atât de bine. Și unde știi că ai putea avea rezultate mult mai bune.


Am trecut prin toate stadiile dezvoltarii personale, de la tristete la extaz si de la deconectare la iubire profunda de sine.


Daca si tu iti doresti sa lasi deoaparte partea superficiala si sa inveti ce inseamna sa ai incredere in tine, sa te iubesti si sa traiesti in pace cu tine insuti, te invit la o sesiune gratuita sa discutam despre cum poti sa scoti din tine cea mai buna versiune a ta si cum sa ajungi la obiectivele propuse!


bottom of page